Djevica: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Čekate da se neka papirologija završi, da se daju neka zelena svjetla, da se konačno pokrenete ka onome što želite. Čekate, a čini vam se da to nećete dočekati nikada. Naravno, ovo je samo subjektivni osjećaj – shvatite da je za sve potrebno vrijeme, u ovom slučaju nešto više vremena nego što je to uobičajeno.

Ne padajte i ne mračite već uključite svoju pozitivnu energiju i rješavajte stvari jednu po jednu. Čini vam se da vas neki ljudi lažu i da daju obećanja koja nemaju nikakvu osnovu. Moguće je i to, znate?

Ljubav. U ovom periodu kao da nikako ne uspijevate da pronađete zlatnu sredinu, kada je odnos sa emotivnim ili bračnim partnerom u pitanju. Čas je sve super, čas ste okupirani ko zna kakvim problemima, situacijama, sumnjama u svojoj glavi, čas ste veseli i razgovorljivi, čas napeti i nervozni i povlačite se u ćutanje.

Naravno, nije problem samo u odnosu sa partnerom, vučete vi za sobom razne situacije koje vas dodatno opterećuju i ne daju vašim mislima mir i stabilnost.

Oni koji su slobodni prvo bi morali da raščiste sami sa sobom – šta žele, koga žele, da li im trenutno odgovara samoća ili ne. Dalje, trebalio bi da vidite šta ćete sa tom prošlošću – ili sijecite jednom za sva vremena ili dajte šansu – ne klackajte više.

Zdravlje. Vi, generalno gledano, niste loše kada je zdravlje u pitanju. Male promjene bi vam jako prijale – i u ishrani i u bavljenju fizičkim aktivnostima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info