Bizanci: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. U ovoj sedmici moguće su velike oscilacije, promjene pa i prekidi u saradničkim odnosima. Vaša trpeljivost i tolerancija na velikom su ispitu. Greške i propusti iz prošlosti nekima se sada mogu obiti o glavu, ali isto tako pojedini Blizanci će dobiti ponovo priliku da nešto promijene ili pokrenu.

Mogući su kontakti sa bivšim poslodavcima ili sa ljudima sa kojima ste ranije uspješno sarađivali. Nemojte strahovati za svoju poslovnu budućnost – shvatite ovaj period kao veliko čišćenje čiji je rezultat povoljan po vas.

Ljubav. U odnosima, koji su na stabilnim osnovama, ova sedmica može donijeti manje probleme i neusklađenost, ali će se obje strane truditi da to što prije isprave. No, zato u onim vezama i brakovima koji i inače već neko duže vrijeme klackaju, može doći do ozbiljnih nesuglasica koje bi u nekim slučajevima vodile i ka razlazu.

U suštini, trebalo bi prvenstveno sebe da preispitate – da li želite nastavak ili ne. Kod nekih parova prekid bi donio olakšanje objema stranama.

Oni koji su slobodni mogu naletiti na staru simpatiju, ali se isto tako mogu odlučiti i za burnu avanturu sa nekim koga poznaju preko posla. Takođe, neko ko vam se jako dopao zbunjuje vas svojim ponašanjem i ćutanjem.

Zdravlje. Zdravstveni segment je dosta osjetljiv. Ne poklanjate dovoljno pažnje sebi. Moguće su sve vrste virusnih i bakterioloških infekcija.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info