Bik: Sedmični horoskop za period od 26.11.2018. do 02.12.2018.

0

Posao. Dešavanja na poslu vam čas prijaju, čas vas nerviraju i izbacuju iz takta. Vašoj prirodi ne odgovaraju konstantne promjene što u dogovorima što u načinu funkcionisanja u postojećim poslovima i saradnjama.

Dajte sebi vremena da razmislite hladne glave prije nego što donesete iole bitne odluke za vašu poslovnu budućnost. Tempo dešavanja je povremeno dosta brz pa su moguće greške – naročito kod onih koji rade sa novcem ili u trgovinskim djelatnostima.

Ljubav. Potreba da nešto promijenite u svojim emotivnim ili bračnim relacijama samo jača kod vas tokom ove sedmice. Kao da više ne možete da podnosite nedefinisane situacije, čudna ponašanja partnera i nedovoljnu komunikaciju. Imate osjećaj da se ništa ne rješava već da se samo vrtite ukrug.

Iz tog razloga vaše reakcije mogu biti vrlo impulsivne i obojene nervozom. Vodite računa da se neke granice ne pređu, jer možda nećete moći da povučete ono što ste rekli ili uradili.

Oni koji su slobodni stoje na raskrsnici između prošlosti o koju su se već mnogo puta opekli i noviteta koji su primamljivi, ali koji vam ne daju nikakav osjećaj sigurnosti.

Zdravlje. Stresne situacije i nervoza, kojoj ste podložni u ovom periodu, mogu se odraziti na stomačni dio, ali i kroz probleme sa spavanjem.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info