Šta obući sutra: 22.11.2018.

0

Ako ste poput nas, onda već večeras razmišljate o tome šta ćete nositi sutra. Kako bismo vam pomogli i dali malo inspiracije, donosimo prijedlog za kombinaciju koju možete nositi sutra.


Suknja je komad garderobe koji veoma rado nosimo, u svim prilikama, od posla do večernjih izlazaka. Upravo ona i jeste jedan od prekrasnih komada garderobe koji ćemo vam predložiti za kombinaciju koju možete nositi sutra.

I same znate da su suknje veoma privlačne, a ako vam je cilj da dobijete veoma elegantan stajling, onda birajte najelegantniju suknju na svijetu odnosno suknju olovka kroja. Ovdje je jako dobro što postoji model za svaku figuru (ovdje saznajte koja je kao stvorena za vas) te što ovu prekrasnu suknju možete nositi u svim prilikama. Ukoliko birate model sa nešto višim strukom, pomoći će vam da na jednostavan način izbalansirate obline i prikrijete male nedostatke na tijelu.

Suknja olovka kroja odlično se slaže sa raznim modelima košulja i bluza, a sutra se možete odlučiti za klasični kolor bloking (kombinovanje kontrastnih boja) tako što ćete kombinovati crnu suknju olovka kroja sa bijelom, klasičnom košuljom. Ovo je tako dobra poslovna kombinacija, a kojoj možete dodati i prsluk od vještačkog krzna, što će je samo podići na jedan viši, moderniji nivo.

Takođe, ovoj kombinaciji dodajte i čizme, bilo da se radi o modelu do ili preko koljena. Ove druge trenutno su ultra popularne, a da biste se zadržale u kolor bloking stilu, možete birati crne ili pak model koji je u nekoj od nijansi koje naginju ka bijeloj (recimo, bež ili boja slonove kosti, mada su crne ipak mnogo praktičnije). Na kraju, kao šlag na tortu, dodajte kaput. Ovdje se može raditi o nešto kraćim ili dužim modelima kaputa (ukoliko je riječ o kraćem, bilo bi dobro da je u sličnim nijansama kao suknja), a koji će vam svakako dobro doći tokom hladnog novembarskog dana.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info