Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Daleko od toga da sedmica pred vama nije uspješna, ali da, uvijek ima nešto… Dakle, to “nešto” u ovom trenutku predstavlja prolongiranje i odlaganje svega onog što ste mislili da ćete baš u ovoj sedmici aktivirati i konačno realizovati. Ispada da ćete kasniti, bilo svojom krivicom ili ne.

No, sve ono što ste u prethodnim mjesecima pokrenuli i što je dosad bilo u zastoju, sada kreće kako treba. Znači, noviteti – stop, a ono što ste ranije otpočeli – punom parom naprijed!

Ljubav. Iako je odnos sa emotivnim i bračnim partnerom u velikoj mjeri sređen i vas dvoje uglavnom funkcionišete baš kako treba, to ne znači da u ovoj sedmici nemate povremenih prepreka koje ćete morati da zajedničkim snagama prevaziđete. Drugi dio sedmice pogotovo, kada će uticaj punog Mjeseca biti dosta jak, može donijeti promjenjivo raspoloženje kod oboje. Ne dozvolite da u tim momentima dođe do tenzija.

Ukoliko ste slobodni, sve vam dobro ide, osim ljubavi… Naravno, ne funkcionišu tu stvari loše, ima udvarača, ima flertovanja, ima dobrog provoda i zabave, ali kao da nema baš onog pravog podsticaja, baš onoga što vam je sada najpotrebnije. Polako, biće i toga.

Zdravlje. Ne pretjerujte u jelu, ali ni sa nekim lošim navikama – alkoholom, duvanom. Takođe, osjetljivi su vam disajni organi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info