Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Ne zaključujte ništa naprečac, jer kao da u ovom periodu niste dovoljno sposobni niti dovoljno jasno vidite da biste mogli da izvedete prave zaključke. Nešto vam se može činiti mnogo bolje ili pak mnogo gore od realnosti.

Prilikom bilo kakvih potpisivanja ugovora, striktno vodite računa o legalnosti, a i generalno gledano, nemojte sebe da uvedete u bilo kakvu vrstu sukoba sa zakonom. Komunikacija sa kolegama je potpuno zbunjujuća u ovoj sedmici – niko nikoga ne čuje na pravi način.

Ljubav. Čas zadovoljstvo, čas nezadovoljstvo. Čas kvalitetna komunikacija, čas potpuno nerazumijevanje sa voljenom osobom. Tamo negdje sredinom sedmice uhvatiće vas mrzovolja – sve će vam smetati i kad se partner ponaša po vašim željama i kada vas ne zarezuje dva posto. To što vam nešto smeta, kada je voljena osoba u pitanju, neće se riješiti vašim nervoznim ispadima.

Ukoliko ste slobodni, polako počinjete da se osjećate dobro u sopstvenoj koži, vraća vam se samopouzdanje i vedrina. Privlačite mnogo udvarača, i onih starih i onih novih. S jedne strane vam to jako prija, ali s druge baš ona osoba koja vam je najinteresantnija kao da vas nimalo ili rijetko primjećuje.

Zdravlje. Oprez u saobraćaju je neophodan, pogotovo ako vozite noću, po magli ili su kolovozi vlažni i klizavi. Takođe, osjetljivo vam je grlo, pluća, čak i uši.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info