Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Konačno ste počeli da funkcionišete na drugačiji način i da gledate šta je vama bitno, a ne da se non stop povinujete željama drugih. To ne znači da ćete magično i preko noći riješiti svoju poslovnu situaciju, baš onako kako vama odgovara, ali znači da ćete iz dana u dan, korak po korak, ići ka onome što priželjkujete.

Nemojte da se iznervirate ukoliko u ovoj sedmici budete morali da ama baš sve radite iz dva puta. Takođe, ne zalijećite se niti u dogovorima niti u bilo kakvim potpisivanjima.

Ljubav. Ulazak Sunca u vaš znak, tokom ove sedmice, za vas lično je povoljan momenat, jer vam donosi više raspoloženja, ali i veću usmjerenost za sopstvene želje i potrebe. No, ne mora da znači da će ova sedmica biti dobra u partnerskim odnosima, pogotovo ako već neko vrijeme unazad imate problem. Štaviše, pun Mjesec u drugom dijelu sedmice može doprinijeti pojačanim tenzijama i nervozi.

Slobodni, vi ste u periodu koji vam donosi iznenadna, lijepa poznanstva i dosta osoba koje bi željele da vam se približe. No, prošlost još uvijek igra bitnu ulogu kod vas, koliko god vi željeli da je sklonite od sebe. Bivši partner pokušava da u vama ponovo probudi želju za pomirenjem.

Zdravlje. Promjenjiva energija. U nekom trenutku frcate od nje, u drugom samo kljoknete. Budite oprezniji u saobraćaju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info