Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Planete su se nagomilale u vašem polju posla, što s jedne strane donosi pojačane aktivnosti, ali s druge  mnogo nejasnih i nedefinisanih situacija.

Može se tokom ove sedmice pojaviti osoba ili čak poslovna šansa za koju ćete smatrati da je prava za vas, ali vam je teško da donesete konačnu odluku, baš iz razloga što nemate informacije ili odgovore koji su za vas presudni. Bićete skloni da odlažete sve ono što možete. Iskreno, možda je to trenutno baš pravi potez

Ljubav. Ukoliko ste u vezi ili braku, odnos sa partnerom pomalo je nestabilan… Jeste da imate osjećaj da ste trenutno na nekim potpuno različitim talasnim dužinama, ali uspijevate da funkcionišete na dnevnoj bazi. One Škorpije koje imaju partnera, ali imaju i nešto “sa strane”, trebalo bi da vode računa da se nekim svojim postupcima ili riječima ne odaju… Ili da jednostavno konačno odluče s kim zaista žele da budu.

Ukoliko ste slobodni, čak iako ste smatrali da vas ništa iz prošlosti više ne može iznenaditi i dotaknuti, sad možete biti na tren prodrmani pojavom osobe koju ste u potpunosti zaboravili. Nakratko se neki daleki odbljesci emocija mogu pojaviti kod vas, ali savjet za vas je da ovu priču stavite u fajl pod naslovom: “Završeno za sva vremena”. Nemate šta tu da tražite…

Zdravlje. Hormonski problemi, nesanica i glavobolje naročito će biti aktivni u danima oko sredine sedmice. Promijenite način ishrane i budite više fizički aktivni.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info