Rak: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Dosta toga će na radnom mjestu zavisiti od vašeg odnosa sa ljudima sa kojima sarađujete. Burne reakcije i nervoza sada mogu biti samo kontraproduktivni – ništa nećete postići njima, samo ćete se vratiti korak unazad.

Potencirano je sve što se vezuje za inostranstvo kao i za putovanja van zemlje. Ukoliko idete na poslovni sastanak u drugi grad ili državu, provjerite svoja lična dokumenta, ali i dokumentaciju koja vam je potrebna za posao. Nemojte da zaboravite baš ono što vam je najbitnije.

Ljubav. Neke situacije, koje ste dosad prevazilazili bez većih problema, sada će vas jako nervirati u odnosu sa bračnim ili emotivnim partnerom. Realno gledano, sve je isto kao i ranije, u vašem se odnosu ništa nije promijenilo, ali su vaše reakcije sada obojene nervozom i nestabilnim emocijama, što doprinosi tome da sve doživljavate kao iritaciju pa čak i razlog za svađu. Malo je vjerovatno da ćete nešto spektakularno postići, osim što ćete se uspješno iznervirati…

Oni koji su slobodni, vama u ovoj sedmici toliko dobro odgovara ona čuvena rečenica: “Zašto mora sve da bude logično, neka bude malo magično…”. Zanijeli ste se nekim pa ne vidite gdje udarate. Maštate, sanjarite, uživate…

Zdravlje. Prijale bi vam fizičke aktivnosti – uticaće na apetit, na smanjenje nervoze, donijeti vam bolje raspoloženje i dodatnu energiju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info