Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Očekuju vas u ovom periodu neke važne odluke. Na prvi pogled, kao da je dosta okolnosti protiv vas, što vas može uvesti u žurbu, a samim tim i u brzopletost. Dajte sebi malo vremena prije nego što napravite neki konkretniji potez, jer ćete na taj način osigurati sebi najbolji i najstabilniji pravac.

Moraćete da se prilagodite nekim zahtjevima ili uslovima koji vam baš i ne prijaju, ali ovo su manje usputne prepreke. Proverite papirologiju, jer su moguće zakonske začkoljice.

Ljubav. Odnos sa partnerom se prilično poboljšao, ali u danima oko punog Mjeseca, u drugom dijelu sedmice, tenzije opet mogu krenuti, može doći do povremenih varnica i napetih momenata u vašoj vezi ili braku. Partner vam može zamjeriti česta odsustvovanja, tvrditi da se ponašate čudno i sumnjati da nešto krijete. Ukoliko ne postoje neka dešavanja “sa strane” kod vas, sve ovo će se lako srediti, uz minimalan trud.

Slobodni Ovnovi su u periodu kada su jako zainteresovani za suprotni pol, a mora se priznati da vam se dosta prilika i otvara. Jake mogućnosti za zaljubljivanja u osobe koje ne žive blizu vas, u nekoga koga možda uskoro očekuje put u inostranstvo ili u osobu sa kojom imate razliku u godinama.

Zdravlje. Osjetljiva pluća i disajni organi. Moguće su i glavobolje koje mogu biti povezane sa vremenskim prilikama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info