Lav: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Sedmica u kojoj, i pored velikog uloženog truda, ne mora sve ići po vašim očekivanjima. Neke stvari ili zapostavljate ili ne vidite na pravi način, a moguće je i da su vaša očekivanja preuranjena ili pretjerana.

Iako u početnoj fazi sve ono što vam je bitno može izgledati kao da se pokreće samo od sebe i bez ikakvih prepreka, ipak sačekajte sa slavljem i vatrometom. Neka dešavanja će se ipak prolongirati na sljedeću sedmicu ili čak sam kraj novembra.

Ljubav. Ulaskom Sunca, koje vlada vašim znakom, u Strijelca, dolazi vam talas pozitivne energije i diže vas. Lakše će biti funkcionisati sa voljenom osobom, ali isto tako će lakše biti i prevazići povremene neusklađenosti u vašem odnosu.

Jedino na šta bi trebalo da obratite pažnju jeste da svoje vrijeme rasporedite i posvetite dovoljno sebe partneru – treba dati vremena i prijateljima i provodu, ali ne nauštrb odnosa sa osobom koju volite.

Oni koji su slobodni ušli su u period velikih preokreta po pitanjima ljubavi. Ne računajte da ste se još uvijek riješili prošlosti (tu je ona, kaska za vama), ali definitivno vam idu i neka nova poznanstva i nove osobe. Nekoga možete u potpunosti očarati i pomutiti mu mozak.

Zdravlje. Potrebno vam je da budete aktivni i fizički i mentalno da biste se osjećali dobro. Stariji Lavovi neka kontrolišu krvni pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info