Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Iako na poslu sve uglavnom funkcioniše kako treba i vi sami vidite da ćete vremenom uspjeti da ostvarite ono što ste zacrtali, ipak u vama i dalje čuči nezadovoljstvo.

Nemojte previše razmišljati o onome na šta trenutno ne možete da utičete, jer se to može odraziti na vaše funkcionisanje, donijeti vam zaboravnost, ishitrenost, onda kada ne bi trebalo da je bude, neorganizovanost. Ukoliko vas intuicija upozorava na neke osobe, poslušajte je – vaš unutrašnji glas vam sada ne govori ništa bez razloga.

Ljubav. Malo vas muče neke situacije sa emotivnim ili bračnim partnerom. Možete početi da sumnjate u vjernost druge strane, čak iako nemate nikakav opravdan razlog za to. S druge strane, voljena osoba je u ovoj sedmici naglašeno nervozna, sa promjenjivim raspoloženjem, što ćete vi povezivati sa svojim sumnjama, a ne sa trenutnom poslovnom situacijom koja vaše drago biće opterećuje. U prevodu,  problem bez problema. Ne dozvolite da se pokrenu tenzije između vas dvoje.

Ukoliko ste slobodni, jedna osoba vas čačka, zanimljiva vam je, ali vi, poučeni nekim lošim iskustvima iz prošlosti, sami sebi namećete blokade i ne dozvoljavate da se prepustite dešavanjima. Neko pokušava da obnovi kontakt sa vama, neuspješno.

Zdravlje. Oprez u saobraćaju treba da bude primarna stavka. Takođe, mogući su promjenjivo raspoloženje i nesanica u ovom periodu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info