Djevica: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Na mišiće obavljate svoje dnevne obaveze – kao da ste se istrošili, kao da ste u proteklom periodu previše očekivali i sada se suočavate sa realnošću koja nije baš onakva kakvu ste je zamišljali. Takođe, umor postoji i zbog velike količine posla koji morate završiti, ali i zbog zaostataka za koje ste sami krivi.

Nervira vas to što znate da imate dobre ideje i planove, ali nikako da pronađete pravu podršku za njihovu realizaciju. Pustite, samo polako – sve će doći na svoje.

Ljubav. Ne baš naročito podsticajna situacija za one u vezama i brakovima. Planete u vašem polju doma, stabilnosti, ali i završetaka, u kvadratnom su aspektu sa Marsom iz polja partnerstava. Krize u odnosu su i te kako moguće, pogotovo ako se vezuju za nešto što vi i partner krijete jedno od drugog.

Takođe, biće vam teško da se u ovoj sedmici uskladite i pronađete više zajedničkog vremena, a to vam je zaista potrebno da biste oboje funkcionisali bolje.

Onima koji su slobodni ova sedmica baš i nije nešto naročito naklonjena za početke odnosa, bar ne onih stabilnijih. Iako oko vas ima udvarača, vaša intuicija vam ne daje zeleno svjetlo za bilo koga od njih…

Zdravlje. Ne forsirajte sebe ni na šta. Potrebno vam je više odmora, možda češći boravak u prirodi da biste se osjećali bolje. Starije Djevice bi mogle da provjere krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info