Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. U jednom momentu ste u svom punom radnom elanu, u sljedećem već kao da gubite snagu i moć pravilnog rasuđivanja – zastanete na nekoj sitnici i potrošite pola dana na njeno rješavanje.

Ne dopada vam se što je na poslu dosta toga nedefinisanog, postoji million i jedna priča, ali ne možete da odredite ima li bilo kakvih tačnosti u njima. Sa kolegama i saradnicima će povremeno dolaziti do konfuzije u dogovorima – ne žurite, možda se niste razumjeli na prvu.

Ljubav. Sa partnerom je teško sporazumjeti se u ovoj sedmici. Kao da pričate različitim jezicima ili kao da nikako ne uspijevate da se usaglasite po bilo kojoj temi – vi u klin, druga strana u ploču. Moguće je i da vam poslovna tematika odvlači dobar dio vaše pozitivne energije pa sa voljenom osobom funkcionišete polovično.

Blizanci, bilo da su slobodni ili zauzeti, sada doživljavaju udvaranje na radnom mjestu, najvjerovatnije od strane osobe koja je zauzeta ili ne u potpunosti iskrena prema vama. Takođe, može vas privući neko ko je odnedavno sam, bilo da je u pitanju razvod ili prekid dugogodišnje veze. Ova osoba još uvijek nije u svojoj glavi raskrstila sa prošlošću, što može smetati u ostvarenju nečeg konkretnijeg.

Zdravlje. Pazite da ne precijenite svoje mogućnosti ukoliko se bavite sportom ili treninzima – moguće su povrede nogu. Takođe, vodite računa da se ne okliznete i ne izvrnete zglob, istegnete tetivu.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info