Bik: Sedmični horoskop za period od 19.11.2018. do 25.11.2018.

0

Posao. Ponovo su se otvorile neke poslovne priče, ponovo su se aktivirali dogovori i saradnje koje su bile u zastoju. Vrti se oko vas dosta pozitivnih dešavanja, ali kao da se ništa ne može sada u potpunosti realizovati, izdefinisati.

Ukoliko vidite da postoje neki zastoji, poslušajte savjet: ne gurajte i ne potencirajte na brzini – sve će se riješiti u pravom momentu. U nekim trenucima imaćete osjećaj kao da se borite sa vjetrenjačama – ne rasipajte svoju snagu.

Ljubav. Iako je vaša vladarka Venera u svom direktnom hodu, ona je i dalje u opoziciji sa Uranom, što može povremeno donositi bure i nagla dešavanja u odnosu sa voljenom osobom. Mars, partnerska planeta, u znaku je Riba i u nekim napetim aspektima, što vrlo vjerovatno donosi da je vaša voljena osoba okrenuta svojim prioritetima, a vi to doživljavate kao neku formu povlačenja i distanciranja od vas. Ne padajte u vatru, probajte da riješite probleme razgovorom.

Oni koji su slobodni ni sami više nisu sigurni u neke osobe – nije vam jasno da li su vam prijatelji ili vas muvaju? Ponašanje vaših “udvarača” je u ovoj sedmici totalno nedefinisano, čudno, nespretno i samo vas zbunjuje…

Zdravlje. Povremene stomačne tegobe -– kod nekih Bikova moguć je i stomačni virus. Takođe, još uvijek postoji osjetljivost respiratornog trakta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info