Vodolija: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Tačno ćete u ovoj sedmici prepoznavati kada morate sačekati, a kada je vrijeme za inicijativu i akciju! Nosi vas jedan talas pozitivnih okolnosti i dešavanja. Čak se mogu ponovo pokrenuti dogovori koje ste davnih dana započeli i odustali od njih, jer su došli u neku formu blokade ili zastoja.

Neke izuzetno povoljne vijesti dolaze vam preko prijatelja ili društvenih kontakata, veza. Retrogradno kretanje Merkura može donekle prolongirati sve situacije, ali uz malo strpljenja, sve je ostvarivo!

Ljubav. Nekih sitnih i “blic” rasprava može biti povremeno tokom ove sedmice, u vašim emotivnim relacijama. No, ovo su samo talasi neke negativne energije, koja će brzo iščeznuti, s obzirom na to da i vi i partner trenutno imate i volju i želju da poboljšate svoj odnos. Komunikacija sve rješava, ali isto tako pozitivu vam donose promjene u odnosu, više živosti, dobrih dešavanja!

Oni koji su slobodni ostvariće jedan izuzetno zanimljiv kontakt i upoznati osobu koja kao da je “krojena” po vašoj mjeri – u sebi sadrži sve ono što volite i čemu se nadate! Takođe, Vodolijama i dalje stoji period kada mogu uživati u nezobaveznim kontaktima, u flertovanju sa suprotnim polom, u druženju i izlascima.

Zdravlje. Ako dosad niste, u ovoj sedmici je pravi trenutak da se pokrenete. Potrebna vam je fizička aktivnost – vidjećete ubrzo koliko se dobro osjećate!

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info