Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Poslovno, u vaš život ulaze nove osobe, nove saradnje, nove šanse koje vam utiru put ka mnogo boljoj, a naročito mnogo profitabilnijoj budućnosti. No, vrlo je moguće da će neke stare i otići, ali vjerujte – za time ne treba žaliti!

Iako već debelo postajete svjesni da se stvari mijenjaju, da se neke kockice polako slažu, izluđuje vas što to sve ide toliko sporo! Samo polako, sve će doći na svoje, jer to je sada jednostavno tako! E da – nemojte da baš u potpunosti vjerujete kolegama.

Ljubav. Iako direktna od ove sedmice, Venera u vašem znaku je ipak u opoziciji sa Uranom iz partnerskog polja, što je odmah alarm za sve one u emotivnim vezama i brakovima. Doduše, još uvijek uglavnom vlada razumijevanje sa voljenom osobom, ali tokom ovih dana može dolaziti do nekih situacija koje bi vas izbacivale iz takta. Iskulirajte, za dobrobit vašeg odnosa.

Vage koje su slobodne sada će tek moći da pokažu sebe u punom sjaju, mada vam ni dosad nije toga falilo. No, ponovo se osjećate živo, kompletno, kao da ste sposobni da osvojite koga god želite! I jeste. Pripremajte se za osvajanja, jer suprotni pol takođe ne miruje kada ste vi u pitanju. Ludujte, uživajte i birajte prave osobe!

Zdravlje. Iako ćete se iz dana u dan osjećati sve bolje, pokretnije, življe, sa više energije, postojaće i dalje neki manji zdravstveni problemi. Uglavnom prehlade, kijanja, kašljuckanja – samo da vas nerviraju.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info