Strijelac: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Dobra energija vas nosi i nije ni čudo što se pred vama otvaraju nove poslovne mogućnosti. Neki od vas će baš u ovoj sedmici započeti važne pregovore i ozbiljno razmišljati o velikim promjenama u dosadašnjem poslovanju.

Ipak, da ne bude da je sve savršeno, Merkur u vašem znaku kreće retrogradnim hodom pa će fokusiranost i skoncentrisanost sada biti teško postići. Bićete skloni i greškama i propustima pa morate poraditi na organizaciji, ali i provjeravati sebe često.

Ljubav. U fazi ste velikih ličnih promjena. Razmišljate i funkcionišete na drugačiji način. E sad, to je za vas super, ali pitanje je koliko ćete uspjeti da se uklopite sa partnerom. Da se razumijemo, prvenstveno je potrebno da se vi osjećate dobro u svojoj koži, ali to može uticati na odnos sa voljenom osobom.

Nekima od vas takva situacija baš odgovara, jer im je dosta ovakvog načina funkcionisanja. Mars od ove sedmice ulazi u vaše polje doma – u periodu od narednih nešto više od mjesec dana riješiće se sve, na dobar ili na onaj drugi način…

Slobodni Strijelci imaju više opcija – i prošlost i tajnu vezu i neka flertovanja i ludovanja i dobru zabavu. Stabilnost – teško da je sada možete dostići.

Zdravlje. Brzo se umarate i gubite energiju, a teško vam je da je nadoknadite. Da, potreban vam je odmor, ali vam je potrebno i više fizičkih aktivnosti i okruženost pozitivnim ljudima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info