Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Sve se nekako lijepo, baš lijepo slaže – namiještaju vam se situacije i dolaze vam ljudi koji vam donose novitete, ponude, velike i prave poslovne prilike. Kod nekih su mogući i vrlo ozbiljni poslovni projekti sa strancima ili koji se vezuju za strano tržište.

No, na sve to, Merkur kreće unazad i počinje da odlaže potpisivanja, da dogovore vraća u početnu fazu, jednostavno rečeno, da vas nervira taman onda kada ste pomislili da ste sve obavili kako treba! Ništa strašno, samo malo prolongiranja. Biće to dobro.

Ljubav. Za one u emotivnim i bračnim vezama ovo ne bi trebalo da bude loša sedmica. Em su strasti tu i dalje prisutne u velikoj mjeri, em će se probuditi i onaj lijep emotivni, duboko ispunjavajući i senzualni segment. Ne može se poreći – postoje šanse za neke preokrete ili da vas partner nakratko izbaci iz takta, ali sve je ovo lako rješivo i neće uticati na vaš odnos.

Slobodne Škorpije, ako volite u tajnosti nekog, tu ste gdje ste i trenutno bježanja od toga nema. Takođe, nemojte biti iznenađeni ukoliko u vaš život, ničim izazvano, “bane” osoba koja je zauzeta. Škorpije će se sada lako zanositi i čini se da im baš neće biti važno ukoliko uđu u tajnu vezu. No, ako sačekate malo, naredne sedmice donijeće vam nešto ozbiljno…

Zdravlje. Vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite sobom – pravi je trenutak za rekreaciju, za sport, za plivanje. Starijima – cirkulacija i problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info