Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Vijesti koje dugo čekate, a vezuju se za vaš status na poslu i karijeru, mogu doći do vas tokom ove sedmice. Da li ćete biti zadovoljni ili ne zavisi samo od toga koliko ste očekivali. U svakom slučaju, napredovanje vam stoji.

Takođe, neko vam nudi promjenu, nov poslovni projekat ili prelazak na drugo radno mjesto – i te kako je moguće da je to već u prethodnoj godini bilo aktuelno, ali da tada niste mogli da uradite nešto konkretnije po ovom pitanju. Sada jeste vrijeme za akciju, pokrenite se.

Ljubav. Merkur, planeta partnerskih odnosa, kreće retrogradnim hodom u ovoj sedmici i u napetom je aspektu na vaš znak. Šta ovo znači? Pa znači da će komunikacija biti problematična, jer će voljena osoba djelovati u vašim očima kao neko ko vas zanemaruje, zaboravlja, stavlja na stoto mjesto. To će samo buditi bijes u vama i željećete da se “razračunavate”. Malo spustite loptu, znate ni vi niste cvjećka, a i ne može baš uvijek biti sve po vašem.

Slobodni, neko vas već odavno muva, najvjerovatnije ili preko poslovnog segmenta ili preko prijatelja i društvenih mreža. Moguće je da ćete ovoj osobi dati priliku i dozvoliti joj da vam se više približi. Bilo bi dobro da ste više društveno aktivni, da više izlazite.

Zdravlje. Ulazak Marsa u vaš znak može donijeti viroze i prehlade. Jačajte imunitet. Kod starijih problemi sa venama i krvnim pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info