Rak: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Iako je poslovno ova sedmica dosta pozitivna i daje vam neke jake prilike za napredak, ipak bi na neke stvari trebalo obratiti pažnju. Retrogradno kretanje Merkura u polju posla govori o tome da bi trebalo više pažnje obratiti na papirološka pitanja i dokumentaciju, ali i na odnos sa kolegama.

Takođe, ukoliko u ovom periodu dogovarate nove projekte, poslove, pogotovo sa stranim firmama, treba biti oprezan i prije potpisivanja detaljno proučiti svaku stavku ugovora. Moguća su kasnija razočarenja.

Ljubav. U ovu sedmicu, Rakovi u emotivnim i bračnim vezama, ulaze u nekom čudnom, promjenjivom raspoloženju. Postoji nezadovoljstvo u vama, bilo za to pravih razloga ili ne – kao da vam je već preko glave i ovakvih situacija i ovakvog perioda sa partnerom. U ovakvim momentima nemojte reagovati preemotivno kao što umijete – pustite da kroz neka lijepa dešavanja i komunikaciju sa voljenom osobom ti nemiri u vama iščeznu.

Oni koji su slobodni imaće još jedan talas žala za prošlošću – ili bivšeg partnera, početkom sedmice, neće moći da izbace iz glave ili će se dotični baš u tom periodu javiti. No, ovi dani vam nude i bolje raspoloženje – neko ko se odnedavno pojavio pokazuje jako interesovanje za vas.

Zdravlje. Iako je zdravstvena situacija dosta bolja nego u proteklom periodu, možete “pasti” na sitnicama – sklonost prehladama i manjim tegobama sa stomakom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info