Ovan: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Poslovno, ovo može biti odlična sedmica za Ovnove. Sve oko vas kreće da se zahuktava velikom brzinom, očekujte promjene, očekujte nove poslovne ponude, ali takođe očekujte i dobru ličnu energiju koja će vas nositi kao na krilima.

Da, stoji da ćete povremeno morati da odvojite vrijeme i riješite neke zaostale obaveze, papirologiju, da obavite stvari koje ste pomalo zapostavili, ali krajnjim saldom ćete biti više nego zadovoljni. Pred vama su i poslovna putovanja i puno kontakata sa strancima!

Ljubav. Lijep sekstil Marsa, koji vlada vašim znakom, sa Uranom, može probuditi prvo simpatije, a onda donijeti i neke mnogo konkretnije stvari sa osobom iz kruga prijatelja ili preko društvenih aktivnosti, mreža. E sad, ovo je super ukoliko ste vi slobodni, jer ćete istinski uživati i zaista se zaljubiti preko ušiju, kako samo vi to umijete.

Kad Mars uđe u znak Riba, tokom ove sedmice, te emocije će krenuti da bujaju, opiće vas malo ljubavnog zanosa, romantike – ma milina! No, šta ćemo sa onima koji su zauzeti, a trenutno se nalaze u ovakvoj situaciji? Pa ništa – snalazite se kako znate i umijete! Inače, ako vas interesuje odnos sa partnerom – on od ove sedmice može krenuti mnogo brže ka boljitku…

Zdravlje. Ulazite u osjetljiv period kada je imunitet u pitanju. Starijim Ovnovima problem može praviti cirkulacija i osjetljivost na promjene vremena.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info