Lav: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Neko vam nudi mogućnost promjene, daje poslovnu šansu koja izgleda prilično primamljivo i oko koje ćete se dvoumiti da li da je prihvatite. Vi i jeste u periodu kada treba promijeniti neke ustaljene navike, krenuti sa nečim novim, ako ništa drugo makar uvesti novine u poslovanje.

Tako da, sada jeste vrijeme za pregovore i novitete. Doduše, retrogradno kretanje Merkura može vas malo zakočiti ili tjerati da ponavljate dogovore i više se bavite papirološkim pitanjima, ali idite korak po korak i riješićete to.

Ljubav. I dalje će u odnosu sa emotivnim ili bračnim partnerom povremeno postojati obostran “kratak fitilj”, ali s druge strane sada će se otvoriti i prilike da se lakše i ljepše komunicira, da se zatvore neka neprijatna poglavlja i dobiju odgovori na pitanja koja su vas mučila.

Ovu sedmicu najbolje bi bilo iskoristiti ili za više društvenih aktivnosti sa voljenom osobom ili čak za neki “brzinski”, kraći put ili izlet. U ovome biste oboje istinski uživali.

Lavovi koji su slobodni imaće “vruće-hladno” situacije. Sa osobom koja vam se dopada kao da ne uspijevate da uspostavite onakav kontakt kakav biste željeli, a s druge strane neko iz prošlosti, ko možda ne živi blizu vas, non stop se javlja i “čačka” vas.

Zdravlje. Kod starijih Lavova mogu se aktivirati hronični problemi i tegobe. Prolazni, ali dovoljni da vas nerviraju. Mlađi – dobro ste.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info