Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Posla preko glave, užurbana svakodnevnica, vi u jurnjavi – eto ukratko kakva vam je sedmica u koju ulazite. Nećete se vi osjećati loše, čak će tu biti i nekih novih ponuda, vrlo zanimljivih prijedloga i mogućnosti da napravite pokoji pozitivan preokret.

Ali sve to neće biti dovoljno da u potpunosti budete zadovoljni svojim rezultatima. Čini vam se da sve funkcioniše previše sporo. Nažalost, tako trenutno mora da bude. Doći ćete vi do onoga što želite, naravno tokom vremena.

Ljubav. Uran se u retrogradnom hodu vratio u vaše polje doma, stabilnosti, završetaka. Ponavljaće se situacije od ranije, sa emotivnim ili bračnim partnerom, i sada je trenutak, kao i u narednih mjesec dana, da stvari ili dovedete u potpunosti u normalu ili da napravite neke presjeke. Različite natalne karte, različiti ljudi i okolnosti pa samim tim i različita dešavanja. Vidjećete ubrzo u kojoj ste tačno kategoriji…

Oni koji su slobodni, ništa vas ne koči osim vi sami sebe. Da prilika ima, ima ih, samo je pitanje da li su one u vašim očima odgovarajuće. Ima tu situacija i preko posla i iz prošlosti i onih koji vam nude tajnu vezu ili samo povremenu avanturu – svega ima, a vaše je da li ćete nešto da prihvatite ili ne.

Zdravlje. Manji pad imuniteta od ove sedmice. Ništa nije strašno, ali bićete skloni prehladama. Više vodite računa o sebi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info