Djevica: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Dešavanja u poslovnom segmentu su vas zatrpala sa svih strana i vi odjednom više ne možete da se snađete kako treba. Zaboravljate dogovore, zaboravljate da završite sa nekim obavezama, kasnite. No, čak ni ovakvo vaše funkcionisanje neće umanjiti vrijednost onoga što vam u ovom periodu dolazi.

Neka ponuda od strane prijatelja ili saradnja sa društvenim organizacijama, grupama izgleda kao vrlo primamljiva i trebalo bi o njoj ozbiljno razmisliti.

Ljubav. Retrogradno kretanje vašeg vladara Merkura, od ove sedmice, upozorava Djevice u emotivnim vezama i brakovima da je neophodno poboljšati komunikaciju sa partnerom. Iako trenutno nema nekih većih rasprava i nesuglasica, one kao da spavaju ispod površine i svakako bi ih trebalo preduhitriti.

Posvetite više pažnje voljenoj osobi, saslušajte šta ima da vam kaže – nemojte njene riječi samo da propustite kroz uši i momentalno zaboravite.

Oni koji su slobodni imaju više ljubavnih ponuda, što od strane osoba koje zaista žele nešto ozbiljnije, što od strane onih koji bi da se malo zabave i dobro provedu s vama. Treba napraviti sada pravi izbor, jer nikome ne piše na čelu šta hoće od vas. Ne žurite sa odlukama.

Zdravlje. Korektna zdravstvena situacija kod mlađih Djevica. Stariji su ipak još uvijek u osjetljivom periodu i trebalo bi da rade na jačanju imuniteta.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info