Blizanci: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Posao se zahuktava velikom brzinom, a opštoj zbrci doprinosi i to što vi pokušavate da funkcionišete na sto strana odjednom. U isto vrijeme se trudite da završite sa zaostacima, da sredite sve ono što je vezano za dokumentaciju, ali i da održavate kontakt sa poslovnim partnerima, i starim i novim.

Baš preko tih “novih” sada dolaze i neki vrlo zanimljivi prijedlozi i ponude pa ćete dodatno biti rastrzani i u nedoumici šta da uradite. Samo polako, pustite neka se neke stvari izdefinišu same od sebe.

Ljubav. Malo ste izgubili kompas, kada su vaši emotivni ili bračni odnosi u pitanju. Sa partnerom se povremeno baš i ne razumijete najbolje, ali ipak je između vas pozitivna energija zbog koje lakše rješavate sitnije probleme koji nastupe. Jupiter, u vašem polju braka, daje priliku da se odnosi srede na pravi način i sada bi bio dobar momenat više se posvetiti jedno drugom.

Ukoliko ste slobodni, Venera u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom i trebalo bi da sada budete u mogućnosti da prošlost u potpunosti ostavite iza sebe. No, još uvijek ćete vi imati povremene “fleševe”, čak i potrebu da se javite bivšem partneru. Možda će neko novi, ko je blizu vas, uspjeti da promijeni vaša razmišljanja?

Zdravlje. Zdravlje – onako. Bilo bi lijepo da uzmete više vremena za sebe i povratite se energetski. Hroničnim bolesnicima mogu se aktivirati tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info