Bik: Sedmični horoskop za period od 12.11.2018. do 18.11.2018.

0

Posao. Očekuju vas velike poslovne promjene, koje će startovati baš ove sedmice. Vaša vladarka Venera kreće direktnim hodom, a što će vam donijeti izlazak iz zamornog i povremeno vrlo statičnog perioda.

U ovoj sedmici i te kako su mogući novi poslovni prijedlozi, ali i promjene u vašem svakodnevnom okruženju – možda neki tip reorganizacije zbog kojeg ćete u početku biti skeptični ili nezadovoljni. Neki od vas dobiće možda i ponude u tajnosti, zbog kojih će ozbiljno razmišljati da prekinu sa trenutnim poslom.

Ljubav. Neki od vas, iako slobodni, još uvijek nisu spremni da otvore svoje srce i prepuste se. Moguće je da i dalje “varite” bivšu emotivnu priču i da trenutno nemate dovoljno snage da ponovo povjerujete u ljubav.

Interesantno je da udvarača oko vas ima, i to poprilično, ali vi samo jednim dijelom uživate u nekim zanimljivim komunikacijama i kao da ste postavili “crtu” – do ove tačke može, odavde ne može. Ipak, moguće je da će vas nečija inicijativa i pozitivna energija “prevariti” pa ćete čak početi da više razmišljate o toj osobi…

Ukoliko ste u vezi ili u braku, ne treba uložiti puno snage da bi se odnos sa voljenom osobom sredio. Sada je to više nego moguće, osim ako vi ne upadnete u neku od svojih “bijesnih” faza.

Zdravlje. Zdravstveni segment lagano se popravlja i ide ka stabilizaciji. Ipak, i dalje ćete biti skloni prehladama i problemima sa grlom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info