Vodolija: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. S jedne strane vaši se planovi odvijaju super, idete ka onome što želite, korak po korak. S druge pak kao da vam nešto ne dozvoljava da sve to ide bez problema, vrtite se u nekim dogovorima, bakćete se nekom papirologijom, što vam odvlači dosta energije.

Jupiter je od ove sedmice u vašem polju budućnosti, podrške od strane drugih. Sve ono što je nejasno iskristalisaće se u narednim danima, sedmicama, mjesecima. Neće vam pobjeći ti poslovi i prilike za kojima žudite. Sačekajte malo.

Ljubav. Vaš partner će sredinom sedmice imati neke svoje dramatične momente koje uopšte ne biste trebali da uzimate zaozbiljno. Nemojte u tim trenucima da se zatvrdoglavite onako kao što vi to znate – ne zaboravite, u ovoj sedmici lijek i rješenje je u komunikaciji! Nemojte da dozvolite da vi i vaše voljeno biće imate problem bez problema. Pričajte, riješite, odagnajte partnerove sumnje i volite se ponovo!

Ukoliko ste slobodni, htjeli vi to ili ne – privlačite pažnju. Lako stupate u komunikaciju sa suprotnim polom i uživate u razmjeni dobre energije. Neko koga ste ranije znali ili simpatisali takođe vas ne ostavlja na miru. Vama je na pameti samo prijateljstvo, ali čini se da ova osoba ipak želi nešto konkretnije.

Zdravlje. Energija sa kojom uđete u ovu sedmicu će biti vrlo pozitivna i podsticajna po vas. Ne vidi se trenutno nikakva, iole značajnija, zdravstvena problematika.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info