Vaga: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Nadate se da je period u kojem ste se osjećali napeto i nesigurno, u kojem ste sve završavali u posljednjem trenutku, iza vas. Ulazak Jupitera u znak Strijelca označava i ulazak ozbiljnih poslovnih ljudi u vaš život.

Takođe, mlad Mjesec u polju finansija donijeće vam pokretanje poslovnih priča od kojih ćete imati finu finansijsku korist. Pošto je Merkur, planeta koja predstavlja dogovore, trenutno u svojoj retrogradnoj sjenci, savjetuje vam se da ne žurite sa bilo kakvim potpisivanjima. Sačekajte malo.

Ljubav. Retrogradna Venera, u vašem polju ličnosti, mora da donosi određenu količinu nezadovoljstva, koliko god se situacije sa voljenom osobom ili bračnim partnerom odvijale nekim svojim ustaljenim tokom. Da je sto stvari super, a samo jedna ne valja, ta jedna bi vam bola oči i donosila nemire. Nije problem u partneru, već u vašem pogledu na vaš odnos. Zato bi bilo dobro da unesete novine, da pokrenete lijepa dešavanja, da prijatno iznenadite partnera.

Ukoliko ste slobodni, ponovo ste pokrenuli komunikaciju sa nekim koga ste poznavali ili simpatisali ranije. Pored ovih razgovora, koji vam prijaju, nosi vas talas pozitivne energije koji u vaš život donosi one koji bi da vas osvoje. Flertovaćete i uživati u tome.

Zdravlje. Osjećate da vam je prijeko potrebno da se pokrenete i budete fizički aktivniji. Pravi je momenat da se vratite rekreaciji. Starijima – manji problemi sa pritiskom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info