Strijelac: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Da vas neko posmatra sa strane pomislio bi kako vi sa lakoćom završavate more raznoraznih obaveza. A niko u suštini ne zna koliko je to vama trenutno opterećujuće. Da, imate energiju i tu nije problem. Ali povremeno ne znate na koju stranu prije da se okrenete.

Merkur, koji je trenutno u vašem znaku i u svojoj retrogradnoj sjenci, ali i kvadratu sa Neptunom, ne daje vam jasnu sliku kada su prijedlozi i dogovori u pitanju. Za konkretizaciju bilo čega bilo bi najbolje da malo sačekate.

Ljubav. Evo razloga za radovanje – poslije svih peripetija vezanih za vaš emotivni život, kroz koje ste prolazili godinama unazad, u ovoj sedmici vaš vladar Jupiter prelazi u vaš znak. Sreća i optimizam će se vratiti u vaš život i to u velikoj mjeri! Vrijeme je za rješavanje bitnih pitanja, vrijeme je za postavljanje odnosa na drugačije, stabilnije i pozitivnije odnose. Ukoliko ste bili u nekoj vrsti svađe, do pomirenja može doći tokom ove sedmice.

Oni koji su slobodni imaju vrlo zanimljivu komunikaciju sa suprotnim polom. Može biti više osoba oko vas sa kojima fletujete i koje vam donose osmijeh na lice. Ne žurite sa ulaskom u vezu, pustite da se neke kockice poslože same od sebe.

Zdravlje. Solidna zdravstvena situacija kod mlađih. Ipak, mogli biste da pojačate fizičku aktivnost i uradite nešto po pitanju ishrane. Stariji – sklonost reumatičnim bolovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info