Škorpija: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Odlična sedmica za pokretanje i za nov način sagledavanja svih situacija u poslovnom segmentu. Mlad Mjesec u vašem polju ličnosti uvodi vas u period inicijative, najprije kada su neke vaše ideje ili privatni poslovi u pitanju.

Pred vama su neke vrlo bitne odluke i sada ćete moći da ih jasno razmotrite i povučete pravi potez. Neko vrlo uticajan i poslovno jak, a može biti i stranac, predlaže vam posao koji bi mogao da iz korijena izmijeni vašu finansijsku situaciju. Vrijedi, samo ne treba žuriti previše.

Ljubav. Za one u emotivnim vezama i brakovima ovo je izuzetno važna sedmica. Naime, u njoj se mogu napraviti oni pravi koraci ka stabilizaciji i konačnom sređivanju pomalo poljuljanog odnosa sa voljenom osobom. Jedno drugom ste sada podrška, što donosi talas dobre energije u vašu vezu. I vi sada mnogo toga sagledavate na drugačiji način i spremni ste da se posvetite voljenoj osobi.

Ukoliko ste slobodni, izlazak, druženje sa prijateljima ili jače aktivnosti na društvenim mrežama mogu u vaš život donijeti staru simpatiju ili poznanika. Iako ste smatrali da ste ovu osobu davno zaboravili, primijetićete da vam izuzetno prija kontakt sa njom…

Zdravlje. Čini vam se da, kada biste mogli da utišate svoje nemire i strahove, osjećali biste se savršeno. Lijek je u fizičkoj aktivnosti i u druženju sa pozitivnim ljudima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info