Ribe: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Vijesti i informacije koje stižu do vas totalno su kontradiktorne i zbunjuju vas. Ništa vama više nije jasno – ni da li će biti nešto od onoga što vam je obećano niti u kom pravcu vaša karijera sada ide. Ne dramite bez razloga – ono što se sada ne zna saznaće se uskoro.

Iskristalisaće se stvari – ne zaboravite da je u ovoj sedmici Jupiter ušao u vaše polje karijere. Tek ćete vi imati pravih prilika da pokažete koliko vrijedite. Održavajte dobar kontakt sa saradnicima i kolegama – trebate jedni drugima.

Ljubav. Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom baš i nije najbolja u ovoj sedmici. Partner neke stvari zaboravlja, sa vaše tačke gledišta pretjeruje u svojim riječima i postupcima, kada vam je najpotrebniji – nema ga.

Koliko god vama ne izgledalo tako – jedan dio krivice za trenutnu situaciju snosite i vi. Drugoj strani vi izgledate kao konfuzni, nedefinisani. Ima lijeka za ovo, naravno – treba sjesti i raščistiti sve nejasnoće. Zvuči lako, ali treba to uraditi, zar ne?

Ukoliko ste slobodni. stvarno nije trenutak da se zatvorite i povučete u sebe. Neke osobe su oko vas i nude vam, ako ne emociju, a ono makar dobro raspoloženje, malo flertovanja i zabavu. Zašto ovo sebi uskraćujete?

Zdravlje. Nešto više pažnje biste trebali da obratite na imunitet. Iako vam se čini da je sve u redu, ipak ste u ovoj sedmici skloni prehladama.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info