Rak: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Puno posla, dosta obaveza za koje ste svjesni da ste ih zapostavili i kojima je zaista vrijeme da se posvetite što prije. Ne dozvolite da vam se stvari nagomilavaju, jer uskoro ulazite u period kada vam se to može obiti o glavu.

Provjeravajte sebe dva puta u svemu što radite, jer ste pomalo konfuzni i skloni tome da neke poslove otaljavate. Jupiter ulazi u vaše polje poslovne svakodnevnice i svakako će vam donijeti dobrobiti svojim tranzitom u narednih godinu dana, ali to ne znači da ga trebate dočekati u poslovnom haosu.

Ljubav. Da je sve savršeno sa partnerom – pa i nije. Da se može popraviti u ovoj sedmici –  može i te kako! Na nebu mlad Mjesec, a vi spremni za nov početak. Spremni da bijete bitke za ljubav i da iz njih, naravno, izađete kao pobjednik. Moguće je da povremeno zaiskre nepovjerenje ili sumnja, ali otvoren razgovor sve liječi, to znate i sami!

Slobodni, vaše polje ljubavi je aktivirano mladim Mjesecom i vi ste spremni da se zaljubite preko ušiju. Još samo da pronađete tog nekog pravog i priča može da počne. A za tako nešto postoje šanse, jer vaša otvorenost za emocije privlači nove ljude u vaš život. Ima tu zanimljivih situacija i preko posla, ali vas i neko vama vrlo blizak može upoznati sa novom osobom.

Zdravlje. Svjesni ste vi i sami da nešto morate mijenjati u svojim životnim navikama. Više se krećite, ali nađite vremena i za odmor i opuštanje. Stariji Rakovi – provjerite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info