Ovan: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. U prvom dijelu sedmice moguće je obnavljanje saradnje ili kontakt od strane osoba sa kojima ste ranije radili. Nudi vam se nastavak, ovog puta pod nešto povoljnijim uslovima. Iako sve izgleda na prvi pogled kao odlična poslovna šansa, treba biti oprezan da vam nešto ne promakne.

Tokom ove sedmice lakše ćete pronalaziti zajednički jezik ili rješenja za probleme sa onima koji su vam poslovno važni. Od ove sedmice ulazite u period velikih promjena.

Ljubav. Partner se trudi oko vas, ali vi smatrate da je samo jak na riječima, a da djelima nikako da dokaže svoju privrženost i emociju prema vama. Potrebni su vam “opipljivi” dokazi ljubavi – ove sedmice je taman mlad Mjesec u vašem polju strasti – odličan momenat da unesete više vatre u vaš odnos, ali one fine koja donosi osmijeh na lice.

U ovoj sedmici postoji šansa da se Ovnovima, bili oni slobodni ili zauzeti, javi osoba sa kojom su imali jako dobar odnos ranije, moguće čak i simpatije. Zagolicaće vas komunikacija sa njom, a u kom pravcu će situacija ići dalje, to zavisi samo od vas.

Oni koji su slobodni, sem te neke prošlosti, ove će sedmice flertovati, tako se fino zabaviti i uživati u društvu suprotnog pola…

Zdravlje. Ove sedmice vam je raspoloženje na mnogo višem nivou nego inače. Uglavnom ćete se osjećati dobro. Stariji neka češće kontrolišu pritisak.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info