Lav: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Čak i da sve u ovoj sedmici funkcioniše kako treba, vi ćete bez problema pronaći razlog da se nervirate i jedete sebe. Ako nešto istinski želite da promijenite ili pokrenete, a to nikako da se realizuje, nemojte odmah padati u bedak. Pustite, smirite se malo – za neke stvari je potrebno vrijeme da se pokrenu, neće vam pobjeći, ne brinite.

Informacije koje dolaze do vas sada vas mogu samo zbunjivati – nemojte da reagujete, jer je veliko pitanje koliki je postotak istine u njima.

Ljubav. Ni vi sami ne znate šta vam je kada su vaša partnerstva u pitanju. Čas ste odlično, čas dramite oko sitnica, što će posebno biti naglašeno sredinom sedmice. Preplaviće vas kontradiktorne emocije koje ćete teško kontrolisati. Osjećaj osujećenosti, ljubomora, sumnja, potreba da sa voljenom osobom raspravite samo vas može uvesti u problem. Kontrolišite malo svoje reakcije.

Ukoliko ste slobodni, neko ko vas odavno privlači ili vas je pak privlačio u prošlosti, sada vam se javlja. To može biti i osoba koja je vezana za druge prostore, za putovanja. U svakom slučaju, komunikacija sa simpatijom kreće uzlaznom linijom i nije ni čudo što ćete “poletiti”. Da ne biste kojim slučajem grubo aterirali, smanjite euforiju.

Zdravlje. Fizički dio još i kako tako, ali taj mentalni baš i nije za pohvaliti se. Hajte vi lijepo na neko opuštanje, na neke meditacije, malo mozak da otresete od crnih misli i strahova.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info