Jarac: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Merkur, koji vam je trenutno iza leđa i u svojoj retrogradnoj sjenci, kao da ne dozvoljava da se ono što ste planirali konačno i pokrene i realizuje. U posljednjem momentu dolazi do nekog prolongiranja, promjena, vraćanja korak unazad ili pak problema sa papirologijom.

Međutim, ništa od ovoga neće vas zaustaviti u vašem pohodu ka cilju. Kao da vam prepreke samo daju vjetar u leđa i krećete u bitku za njihovo prevazilaženje. Neki mudri ljudi su oko vas i daju vam podršku – saslušajte ih.

Ljubav. Jarčevi koji su u emotivnim vezama i brakovima bi trebalo da na prvo mjesto ove sedmice stave odnos sa partnerom. Oboma vam je potrebna promjena, jer se vidi da se neka monotonija i nervoza svakodnevnice uvukla između vas dvoje. Organizujte neko druženje, više zajedničkih aktivnosti i izlazaka – potrebno vam je da vratite pozitivnu energiju sa voljenom osobom.

Ukoliko ste slobodni, nedoumice oko osobe, koja je ponovo u vašem životu, bujaju. S jedne strane, izuzetno vam prija kontakt, ali s druge strahovi i nesigurnosti rade i ne usuđujete se da se prepustite. Koristite ovaj period, koji je izuzetno povoljan i za nova poznanstva – spustite malo gard i dozvolite da vam se zainteresovani približe.

Zdravlje. Popravljanje raspoloženja kroz kontakte sa pozitivnim ljudima diže vas i u zdravstvenom segmentu. Gledajte da pronađete dovoljno vremena za san i odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info