Djevica: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Zaletili ste se u neke poslove, u neke dogovore. Negdje u sebi ste svjesni da to nije toliko lako kao što izgleda i da se obavezujete na veliku količinu obaveza, ali trenutno ne želite da vidite tu tamnu stranu – optimistično koračate unaprijed, nadajući se najboljem!

U suštini, otvarate nova poglavlja, a još uvijek niste u potpunosti okončali stara. Nemojte da vam se to obije o glavu. Ne zapostavljajte svoje obaveze, jer ćete prije ili kasnije snositi posljedice zbog toga.

Ljubav. Partner nije navikao na ovakvo vaše ponašanje i ima osjećaj da ne može više da računa na vas, jer ste totalno postali promjenjivi. Obećate pa zaboravite, kažete pa se pravite da niste kazali, naljutite pa se odljutite pa se na njegove primjedbe smijete i ponašate neozbiljno. Šta li vam je, to samo vi znate – ali gledajte da ne dovodite voljenu osobu u sumnju svojim postupcima…

Ukoliko ste slobodni, neko koga ste upoznali preko poslovnog segmenta se aktivirao i non stop vas “čačka”. Vi se malo smijete, malo nećkate, a u stvari baš vam je lijepo, prija vam. Svjesni ste da je ovo samo flertovanje, otvorena prilika za neku avanturu, ali baš vam je slatko i ne želite da prekinete.

Zdravlje. Ukoliko niste zaliječili prehladu, ona se može vratiti tokom ove sedmice. Čuvajte grlo i pluća, osjetljiviji ste nego što mislite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info