Blizanci: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Vi ste uglavnom pozitivni pa na neki lakši način uspijevate da baratate situacijama koje bi vam u drugim prilikama donosile samo nerviranje. Sada kao da ne dozvoljavate da vas tako nešto dotiče. Neko može u ovoj sedmici ispuniti obećanje koje vam je dao, olakšati vam ili čak otvoriti vam nove poslovne mogućnosti.

Ulazak Jupitera u vaše polje poslovnih partnerstava može donijeti susret sa osobom koja je bitna za vašu poslovnu budućnost i koja vam može biti od velike koristi.

Ljubav. Komunikacija trenutno ne funkcioniše najbolje u vašim emotivnim relacijama. Vi ste okupirani mnogim situacijama, pitanjima koja vam se vrzmaju po glavi pa partneru djelujete kao da ste distancirani i okrenuti samo svojim potrebama. Pošto su u drugom dijelu sedmice mogući i neki nesporazumi, bilo bi fino da se potrudite da ih rješavate što prije.

Ukoliko ste slobodni, definitivno je da ste se pokrenuli. Lako sklapate nova poznanstva, slatko vam je da flertujete, da izlazite, da uživate. No, ne bi se reklo da je vaše interesovanje usmjereno samo ka jednoj osobi – moguće je da trenutno ni sami ne znate šta i koga želite. Osoba s kojom se odavno niste čuli niti vidjeli dolazi ponovo u vašu blizinu. Moguć je susret.

Zdravlje. Gubićete dosta energije na to što pokušavate da funkcionišete odjednom na sto strana. Poboljšajte ishranu. Stariji – ne bi bilo loše da provjerite krvnu sliku.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info