Bik: Sedmični horoskop za period od 05.11.2018. do 11.11.2018.

0

Posao. Situacije oko vas, u poslovnom segmentu, nisu bajne, ali konačno ćete uspijevati da ne dozvolite da vas to suštinski dotiče. Jednostavno – ne možete više da se nervirate oko svega i oko svakog. Em ćete se vi osjećati bolje, em ćete funkcionisati lakše nego u prethodnom periodu.

Odradićete dosta onoga što ste propustili, a pokrenuće se i neki kontakti iz prošlosti. Podsjetite neke ljude na sebe, ništa vam neće škoditi, a može da vam donese čak i novu poslovnu priliku.

Ljubav. Konačno ste se opametili i umjesto da skačete za svaku sitnicu i da dozvolite da vas sve izbacuje iz takta, sada počinjete da igrate malo promućurniju igru sa voljenom osobom. Malo ćete da taktizirate, malo da budete nedostupni, da ne skačete na svaki partnerov poziv. Distanciraćete se od svojih emocija i krenuti da razmišljate glavom, a ne srcem. Voljena osoba će biti zaintrigirana vašim ponašanjem i početi da vam posvećuje više pažnje.

Ukoliko ste slobodni, u vama je ponovo počela da se budi želja za društvom, za provodom – jednostavno, mjesto vas ne drži. Neka bivša simpatija će krenuti sa jačim kontaktima, pokušavajući da vas podsjeti na sebe. Imate izbor, ne zaboravite to!

Zdravlje. Počinje da vas “drma” želja da se pokrenete, ali joj se bar zasad vrlo uspješno odupirete. Zaista je vrijeme da budete fizički aktivniji. I te kako će vam prijati.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info