Vodolija: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Trigon Sunca sa Neptunom na početku novembra donijeće vam bolji osjećaj za potrebe voljene osobe i umjećete da se adekvatno postavite u svakoj prilici i pružite podršku i razumijevanje. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti neočekivano zbog sitnice, ali ćete brzo da ih ublažite dogovorom. Poboljšaće se i vaša intima, pojačaće se strasti i oboje ćete biti ispunjeni.

Druga polovina novembra donijeće vam više druženja sa zajedničkim prijateljima. Bićete otvoreniji za izlaske, zabavu i preduzećete više inicijative da zainteresujete voljenu osobu za zajedničke aktivnosti. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom, 26. novembra, omogućiće vam da započnete sa realizacijom važnog zajedničkog cilja čije će vas ostvarenje oboje usrećiti.

Ako ste slobodni

Mjesec novembar vam je povoljno postavljen za romantične susrete i za upoznavanje osobe koja ima u sebi osobine koje želite da neko s kim ste u vezi posjeduje. U početku ćete biti nesigurni i nećete nalaziti pravi način sa priđete osobi koja vam se dopada i prave riječi.

Od sredine novembra ćete biti slobodniji i uspjećete da privučete pažnju. Ubrzo ćete se bolje upoznati i početi da izlazite i da češće viđate. U trećoj dekadi mjeseca ući ćete u skladu emotivnu vezu i bićete srećni.

Nešto starije Vodolije će pokušavati da privuku pažnju osobi sa kojom su ranije imale dobar kontakt, ali se to vremenom izgubilo. Uspjećete da obnovite taj kontakt, a pojaviće se i obostrane simpatije. Shvatićete da ste stvoreni jedno za drugo.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info