Vaga: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Uran će se 06. novembra retrogradno vratiti u znak Ovna i vaše polje ljubavi i partnerstva, što će unijeti napetosti u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u situaciji da morate da rješavate nešto što ste smatrali da ste riješili i da vam se neće ponavljati u vezi. Ovog puta ćete trebati malo više da se potrudite, ali ćete uspjeti da uklonite smetnje i bićete zadovoljni.

Druga polovina novembra donosi vam prolazne nesuglasice, jer ćete željeti više zabave, ali će se vaše potrebe za vrstom zabave razlikovati od potreba vašeg partnera. Sekstil Marsa sa Saturnom, 27. novembra, donijeće vam stabilnost u vezi i više ćete vremena provoditi zajedno, a porodični odnosi će se poboljšati. Ispunićete jednu želju voljenoj osobi.

Ako ste slobodni

Mjesec novembar donosi vam izuzetno povoljnu mogućnost da uđete u strastvenu i skladnu emotivnu vezu. Venera će praviti trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i donijeće u vaš život osobu sa kojom ćete pronaći dosta zajedničkog i koja će vas snažno privući.

Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose i strasti će postati prejake, što će dovesti do nestabilnosti i napetosti. Do kraja mjeseca ćete uspjeti da se stabilizujete i započećete skladnu i stabilnu vezu.

Starije Vage će pokušati da nastave gdje su stale sa osobom sa kojom su prekinule vezu u prethodnom periodu. Biće vam potrebna odlučnost kako se ne bi ponovile situacije koje su prouzrokovale prekid. Važno je da poboljšate komunikaciju.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info