Strijelac: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Prva polovina novembra donosi vam skladne odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Prema partneru ćete se odnositi sa puno pažnje, pružaćete podršku i imaćete razumijevanja. Poboljšaćete komunikaciju i prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu tako što ćete ispunjavati želje i poklanjati joj lijepe stvari.

U drugoj polovini novembra, Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi kreće retrogradno, što će dovesti do nesuglasica sa partnerom zbog nejasnoća, često u vezi sitnica. Imaćete mnogo sitnih nesporazuma i jednu svađu, 26. u mjesecu, kada će Merkur praviti kvadrat sa Marsom. Do kraja novembra ćete uspjeti da prevaziđete teškoće i postignete sklad u vezi.

Ako ste slobodni

Dopada vam se jedna osoba, ali znate kako je to neko ko je u vezi ili braku odnosno nije slobodan. Bez obzira na to, ta osoba će vam dati do znanja da želi da se upusti sa vama u tajnu vezu. Razmišljaćete da li da pristanete, ali ćete sredinom novembra upoznati nekog novog ko će u vama razbuktati strasti.

U početku ćete nailaziti na razne prepreke u pokušaju da se približite vašoj novoj simpatiji i, već kada skoro odlučite da odustanete, doći će do zbližavanja i ulaska u avanturu.

Nešto stariji Strijelci će, nakon dužeg vremena viđanja sa osobom koja im se dopada i neizjašnjavanja iste o tome šta želi od njih, konačno dobiti polovinom mjeseca jasan signal da mogu pokušati i nešto više. To će biti samo prvi korak ka vezi.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info