Škorpija: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Uran će početkom novembra da se vrati retrogradno u znak Ovna i izaći će iz vašeg polja ljubavi i partnerstva. To će vam donijeti mirniji period, ali će svakako biti važno da i dalje rješavate ono što potencijalno može da ometa vaš odnos sa partnerom. Trigon Venere sa Marsom pojačaće vašu vezanost jedno za drugo i probudiće uspavane strasti.

Druga polovina novembra pokrenuće vas da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke, zahvaljujući prelasku Venere u direktan hod. Počećete da više vremena provodite sa voljenom osobom. Izlazićete češće na pozorišne predstave, u bioskop, na izložbe, koncerte i na mjesta koja volite. Izaći ćete više puta sa voljenom osobom u restoran. Oboje ćete biti srećni.

Ako ste slobodni

Trigon Sunca sa Neptunom učiniće da se zaljubite početkom novembra. Bićete zaneseni i idealizovaćete osobu u koju se zaljubite, ali vam to neće, srećom, donijeti razočarenja. Osoba koja vam se dopada će se potruditi da bude u skladu sa vašim očekivanjima.

Između vas dvoje će vrlo brzo proraditi strasti i ući ćete u intimne odnose i u emotivnu vezu. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i počećete da istinski uživate jedno u drugom.

Starije Škorpije će biti raspoložene za avanture i već početkom mjeseca će upoznati osobu koja će ući sa njima u neobaveznu i slobodnu vezu. Ubrzo će doći do neočekivane emotivne bliskosti i do kraja mjeseca bićete u vezi.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info