Ribe: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Prva polovina novembra će vam proteći u skladnim odnosima sa voljenom osobom. Planiraćete zajedničke ciljeve, vaša komunikacija će biti na potrebnom nivou i umjećete da jedno drugo razveselite. Emocije ćete pružati iskreno i imaćete dobar osjećaj za potrebe vašeg partnera. Uživaćete u izlascima na društvene manifestacije i na izlete vikendom.

Druga polovina novembra donijeće vam teškoće zbog toga što će Merkur, koji vlada vašim poljem ljubavi, krenuti retrogradno. To će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva, nesporazuma i konfliktnih situacija u vezi dogovora koje ćete odlagati, jer ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama. Partner će se osjećati zapostavljeno. Izbjegavajte svađe.

Ako ste slobodni

Uporno ćete pokušavati da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i koju ste nedavno upoznali preko jednog prijatelja na zabavi. Vaši napori će odlaziti u prazno što će vas činiti razočaranim. Saznaćete kako se neko drugi dopada vašoj simpatiji.

Sredinom novembra ćete obnoviti kontakt sa osobom s kojom ste nekada ranije imali ljubavu avanturu. Poslije nekoliko viđanja bićete spremni da pokušate ponovo, jer ćete shvatiti gdje ste pravili propuste u prošlosti.

Nešto starije Ribe će početi da se viđaju sa osobom koja im se dopada odranije, a sa kojom su dosad imale površan kontakt. U početku će sve ići ka mogućnosti ulaska u vezu, ali će u drugoj polovini novembra doći do zastoja.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info