Rak: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Prva polovina novembra donosi vam mogućnost da poradite na onome što vašu emotivnu vezu ometa duže vrijeme. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i da ispravi svoje greške, ali je važno da i sami uvidite na koji način doprinosite nastanku teškoća. Tako ćete uspjeti da se zbližite i da vašu vezu poboljšate, a probleme konačno riješite.

Druga polovina novembra donosi vam promjenjivo raspoloženje koje će dovoditi do povremenih i prolaznih nesuglasica sa partnerom. Krajem mjeseca ćete uspjeti da vašu vezu stabilizujete i da se posvetite ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Od partnera ćete dobijati motivaciju i podršku. Više ćete izlaziti zajedno.

Ako ste slobodni

Početak novembra vam donosi prolazna razočarenja. Osoba koja vam se dopada odlučiće se za vezu sa nekim drugim. Nedugo nakon toga upoznaćete nekoga ko je pomalo povučen i djeluje zagonetno, ali u isto vrijeme i magnetski privlačno.

Još više će vas zainteresovati što će vam prići i započeti neobavezan razgovor koji će vam otkriti da se radi o nekome ko je iznad prosjeka po svojim kvalitetima. Do kraja mjeseca ćete biti dovoljno bliski da se upustite u vezu. Nećete se razočarati.

Nešto stariji Rakovi daće novu šansu osobi iz prošlosti, koja se nedavno pojavila u njihovom životu, nakon dužeg odsustvovanja. Mada ste prvi put bili emotivno povrijeđeni, nećete moći da odolite, jer će vaša osjećanja biti jača od razuma.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info