Ovan: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Bićete puni inicijative i imaćete prijedloge kako da provedete zajedničke trenutke sa voljenom osobom. Kako znate šta se vašem partneru dopada, vaši prijedlozi će najvećim dijelom biti prihvaćeni. Prijaće vam izlasci na razne društvene manifestacije. Venera će praviti trigon sa Marsom i pojačaće vašu intimu i unijeti potrebnu dinamiku u vašu vezu.

Mars će u drugoj polovini novembra ući u znak Riba, a Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, će krenuti direktno. Bićete osjetljiviji dok će vaš partner da se više otvori ka vama nakon dužeg perioda povučenosti. Pripazite, jer ćete zbog osjetljivosti biti skloni naglim reakcijama i nesuglasicama. Uzrok može da bude u zajedničkim finansijama.

Ako ste slobodni

Uran se vraća u vaš znak na početku novembra i donosi vam neočekivan susret sa osobom sa kojom ste imali avanturu u prošlosti. To vas neće ostaviti ravnodušnim. Kako će i Venera biti retrogradna, pokušaćete da obnovite vezu i u početku će vam djelovati da je to bila prava odluka.

U drugoj polovini novembra primijetićete da vam nedostaje bliskost i da je vrijeme da se poradi na izbjegavanju i prevazilaženju grešaka iz prošlosti ili ćete donijeti odluku da prekinete vezu.

Stariji Ovnovi će biti raspoloženi više za prolaznu avanturu nego što će se potruditi da započnu stabilnu emotivnu vezu. Sa osobom u znaku Strijelca ćete započeti avanturu koja će biti puna dinamike, ali i nestabilna. Zadovoljićete radoznalost.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info