Lav: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Ulazak Jupitera u znak Strijelca, 08. novembra, donijeće više zabave u vaš odnos sa voljenom osobom. Počećete češće da izlazite na kulturne manifestacije i posjećujete pozorišne predstave, uživaćete u zajedničkim interesovanjima. Uključićete u vaše zajedničko vrijeme i poneki vikend izlet. Sve to će doprinijeti da vaša veza procvjeta, a probudiće se i strasti.

Treća dekada novembra započeće sa prolaznim nesuglasicama koje će biti povezane sa zajedničkim finansijama, ali to neće uspjeti da vam pokvari sklad u odnosima, jer ćete uspjeti da se dogovorite nakon detaljnog razgovora. Kraj mjeseca vam donosi stabilnost i zajedničku idilu uz više intimnih trenutaka koji će vam omogućiti da pojačate bliskost.

Ako ste slobodni

Početkom novembra osjećaćete pojačanu potrebu da se zabavljate i ulazite u avanture. Izgubili ste strpljenje da očekujete ozbiljnu vezu sa osobom koja će ispuniti sva vaša očekivanja. Kako se takva osoba duže vrijeme ne pojavljuje, neće vam smetati da ulazite u avanture i sa nekim ko nije slobodan.

Tajna veza neće biti ono što će vam na prvom mjestu privlačiti, ali je moguća. Osoba koja je tip avaturiste počeće da izlazi sa vama i ubrzo ćete ući u initimne odnose. Bićete zadovoljni.

Nešto stariji Lavovi dobiće šansu od osobe, u koju su potajno zaljubljeni duži niz godina, da pokušaju da budu bliži. Nemojte da žurite, trebaće vam vrijeme da se prilagodite. Istaknite svoje kvalitete i budite dosljedni i velikodušni.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info