Jarac: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Prva polovina novembra donosi vam više radosti i zajedničkih trenutaka uz voljenu osobu. Osjećaćete potrebu da više vremena provodite zajedno i osmislićete i zajedničke ciljeve kojima ćete se posvetiti i zajedničku zabavu u kojoj ćete uživati. Poboljšaćete komunikaciju, dobro ćete se razumjeti i oko svega važnog ćete umjeti da se dogovorite.

U drugoj dekadi novembra nailazićete na prolazna neslaganja oko jednog zajedničkog cilja, što će zahtijevati pažljiv pristup i iskrenost. Izbjegavajte da prećutkujete partneru vaše potrebe i želje, jer će to više uticati na mogućnost nesuglasica u odnosu na to da otvoreno kažete šta želite, čak i ako se vaš partner ne bude složio u svemu sa vama.

Ako ste slobodni

Mogućnosti da uđete u ozbiljnu vezu nisu povoljne tokom novembra. Nekoliko osoba će vas privući, ali nakon što uđete u komunikaciju sa jednim po jednim od njih, uvidjećete kako niko nije dovoljno zreo ili emotivno stabilan i da najviše što možete da dobijete jeste slobodna veza ili prolazna avantura. To vas neće zanimati.

Sredinom mjeseca upoznaćete osobu koja će vam odgovarati kao partner, ali će biti zauzeta. Ipak, biće spremna da sa vama uđe u tajnu vezu.

Nešto stariji Jarčevi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su u prošlosti imali ljubavnu avanturu, ali su im se putevi razišli. Pokušaćete ponovo i u početku će vam djelovati da je vaša veza skladna. Budućnost će pokazati da li će tako ostati.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info