Djevica: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Više vremena ćete posvetiti porodici. Pobrinućete se da vaš dom bude udobniji tako što ćete investirati u uređenje, što će obradovati vašeg partnera. Bićete optimistički raspoloženi i pružaćete podršku voljenoj osobi tamo gdje se to bude pokazalo potrebnim. Vaš partner će vam biti zahvalan. Provodićete skladne intimne trenutke udvoje u slobodno vrijeme.

U drugoj polovini novembra Mars će ući u vaše polje ljubavi i partnerstva, odakle će praviti kvadrat sa Jupiterom, koji vlada vašim poljem ljubavi. To će dovesti do napetosti i konfliktnih situacija, jer ćete biti skloni da namećete svoju volju i ne obraćate pažnju na stvarne potrebe voljene osobe. Krajem mjeseca ćete uspjeti da se uskladite i poboljšate komunikaciju.

Ako ste slobodni

Mada ste po prirodi pasivniji kada je potrebno započeti dijalog ili prići nekome ko vam se dopada, ovog mjeseca ćete umjeti da se postavite u prvi plan i preuzmete inicijativu. Vašu analitičnost će zamijeniti pojačani entuzijazam, vedar duh i sposobnost da svoje dobro raspoloženje prenesete na druge ljude.

To će vam omogućiti da privučete sebi osobu sa kojom ćete nalaziti dosta zajedničkog i koja će odgovarati vašim potrebama u ljubavi. Do kraja novembra započećete novu vezu.

Nešto starije Djevice imaće više od jednog izbora i biće raspoložene da pokušaju nešto novo, neku avanturu. U početku će vam biti zanimljivo, ali ćete shvatiti da vam nedostaje bivša ljubav. Odlućićete krajem mjeseca da joj pružite još jednu šansu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info