Blizanci: Ljubavni horoskop za NOVEMBAR 2018.

0

Ako ste u vezi ili braku

Ulazak Jupitera u znak Strijelca, 08. novembra, i u vaše polje ljubavi i braka, doprinijeće poboljšanju odnosa sa voljenom osobom. Osjećaćete više optimizma i motivacije da provodite više vremena sa voljenom osobom. Izlazićete više nego što je uobičajeno i postaćete otvoreniji za putovanja na turističke destinacije vikendima, kada budete u mogućnosti.

Druga polovina novembra pokrenuće vaša osjećanja i pružaćete više topline voljenoj osobi. Prolazne nesuglasice oko zajedničkih ciljeva nastaće zbog kvadrata Marsa sa Jupiterom, ali ćete uspjeti to da izgladite. Sunce će ući u vaše polje ljubavi i praviće konjunkciju sa Jupiterom, što će vas motivisati da iznenadite voljenu osobu poklonom ili putovanjem.

Ako ste slobodni

Postaćete skloni zaljubljivanju kada Jupiter uđe u znak Strijelca. Više osoba će vam privući pažnju i biće vam teško da se odlučite sa kojom biste najviše voljeli da se pobliže upoznate.

Sredinom novembra će Venera preći u direktan hod, što će riješiti vaše nedoumice i bićete privučeni osobom vedrog duha, punom optimizma, pomalo avanturističkih težnji i obrazovanom. Moraćete da uložite dosta truda i da se pokažete u najboljem svjetlu, ali ćete uspjeti do kraja mjeseca.

Stariji Blizanci će dati sve od sebe da dokažu osobi, u koju su zaljubljeni, kako su upravo oni najbolji izbor. Imajte u vidu da ce vaš najjači adut biti vaša inteligencija, komunikativnost i sposobnost da se snalazite. Očekujte uspjeh i novu vezu.

Izvor: Astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info